Tarieven

Vaste prijsafspraken

WHG Administratie & Advies werkt met vaste prijsafspraken, zo weet u van te voren exact waar u aan toe bent.

Bij veel administratie- en accountantskantoren krijgt u alleen te horen hoe hoog het uurtarief is en als u geluk heeft een globale inschatting van de uren (het zogenaamde uurtje factuurtje systeem).
Menig ondernemer weet uit ervaring dat op deze wijze de kosten aardig de pan kunnen uitrijzen en u volkomen afhankelijk bent van de snelheid van het administratie- of accountantskantoor.

Duidelijk en transparant

Bij WHG Administratie & Advies spreekt u een vaste prijs af voor het complete pakket aan werkzaamheden inclusief de besprekingen en advisering betreffende de uitgevoerde werkzaamheden. Ook de beantwoording van uw vragen buiten de besprekingen om vallen binnen de gemaakte prijsafspraken.
Hierdoor weet u van te voren exact uw kosten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. De vast afgesproken prijs wordt jaarlijks alleen geïndexeerd aan de hand van een prijs-/inflatie correctie (op basis van een vaste CBS-index).

Zoals u ziet staat duidelijkheid en transparantie bij ons hoog in het vaandel. Juist door deze werkwijze hebben wij met vele klanten tot beiders tevredenheid al een zeer langdurige samenwerking.

Voor meer informatie of een offerte (met vaste prijsafspraken) kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.